WIE

Manager Services van Velthuisen

640_480_IMG_0486aWie is Marco van Velthuisen?
Ik ben een onafhankelijke ondernemer, 45 jaar jong,  trotse vader van een tweeling.
Een aantal van mijn hobbies zijn: Wandelen, fietsen met de mountainbike en de racefiets,
oude meubeltjes opknappen en DJ-ing the old school way met de vinyls.

Mijn bedrijf Manager Services van Velthuisen is gespecialiseerd in het doceren | trainen | coachen | begeleiden van medewerkers op gebied van World Class Manufacturing (#WCM)
in met name productie omgevingen.
Ik ben dé ontbrekende schakel tussen management en werkvloer.
Mijn kracht is conceptuele kennis gecombineerd met pragmatische en hands-on ervaring in implementatie van verbeter- optimalisatie trajecten daarbij werk ik vanaf vloerniveau (bottom up) om draagvlak en support te krijgen voor het management om zo de verander trajecten succesvol te kunnen uitvoeren.

In de laatste (25+) jaren heb ik veel ervaring opgedaan in een variatie van bedrijven, alwaar ik gaandeweg mijn #WCM skills heb geleerd en ontwikkeld.
In die jaren heb ik ontdekt dat World Class Manufactoring (#WCM), speciaal in productie omgevingen, mijn echte passie is.
Ik heb een talent om bedrijfsomgevingen te kunnen analyseren, zowel bedrijfsstructuren als werkvloer situaties. Samen met u en de mensen van de vloer werken we als een team om de boel weer efficient op de rit te krijgen.
Dit proces gebeurt met een hoge fun factor en op een no-nonsense pragmatische hands-on manier.
Ik werk “Bottom Up” om managers te ondersteunen hun doelstellingen te behalen. Dit door draagvlak te creëren vanaf de vloer.
Om het te visualiseren, zie onderstaande afbeelding.

 

Ik heb ruime ervaring met het werken in multinationale bedrijven waaronder:
Elektronica, chemicaliën, procesindustrie, betonbouw, drukkerijen, farmaceutische industrie, voedsel industrie, call centers and service industrie.